Domenii de activitate si clienti

In 2006, atunci cand am lansat prima implementare de managementul riscurilor din Romania, utilizand aplicatia Pertmaster, primele companii interesate au fost cele din domeniul petrol si gaze. De atunci ne-am extins si in alte domenii, iar succesul proiectelor realizate in constructii, energie si infrastructura, atesta adaptabilitatea abordarii noastre unice, bazate pe siguranta.

Lideri pe piata de management al riscurilor

In primul an de la infiintare, am reusit sa atragem alaturi de noi cel mai important jucator din Romania de pe piata de Oil & Gas – Petrom-OMV. Datorita calitatii serviciilor si a seriozitatii de care am dat dovada, in numai cativa ani am ajuns sa lucram cu toate marile companii din acest domeniu.

Lucrand la proiecte complexe, de o importanta deosebita, am dovedit ca putem aduce o contributie semnificativa, indiferent de natura acestora: de la implementarea de solutii informatice, pana la managementul proiectului pentru modernizarea de rafinarii.

Calitatea acestei contributii a fost recunoscuta in 2008 si 2009, cand proiectul Petrom “Modernizare 5000 de sonde” a castigat Premiul pentru Excelenta al IPMA (Asociatia Internationala de Management al Proiectelor).

In prezent, avem relatii stabile de lunga durata cu Petrom-OMV si Rompetrol.

Proiecte de referinta:

PETROM – OMV

 • Servicii de managementul proiectelor pentru biroul Development Oil & Gas Programs:
  • Project Services Team Lead
  • Project Control & Risk Engineer
  • Project Planning & Project Controller
  • Document Controlling
 • Managementul riscurilor pentru:

HONEYWELL

 • Management de proiect & riscuri in proiectul “Modernizare rafinarie”
 • Management de proiect & riscuri in proiectul “Modernizare fabrica (domeniul petrochimie)”

ROMPETROL

 • Managementul riscurilor in programul “Modernizare rafinarie”

STEAUA ROMANA

 • Managementul riscurilor in programul “Modernizare rafinarie”

LUKOIL

 • Implementare aplicatie de management al riscurilor

Gestionarea riscurilor – fundamentul oricarui proiect de constructii

Prin proiectele sale, Infinity Business Solutions si-a dovedit disponibilitatea de a colabora, atat cu companii mari, cat si mici, indiferent de anvergura proiectului, inclusiv pe portofolii de proiecte.

Impreuna cu Bog’Art, una dintre cele mai mari companii de constructii din Romania, am contribuit la ridicarea noii ambasade a Statelor Unite, a edificiilor Glass House, City Gate si a celei mai inalte cladiri din Bucuresti, Tower Center (120m).

Managementul riscurilor aduce o contributie importanta in domeniul constructiilor, permitand estimarea lor obiectiva, inainte de inceperea activitatii. Prin participarea Infinity la proiect, se asigura aplicarea celor mai bune metode de reducere a riscurilor.

In constructii, mai mult ca oriunde, timpul inseamna bani. Serviciul de planificare de proiect Infinity, asigura un plan de proiect complet si reduce pierderile de timp, eliminand nevoia de modificari ulterioare.

Serviciile Infinity de control al costurilor stabileste, de la inceput, valori precise pentru costul proiectului si asigura stabilitatea lor. Managementul contractelor garanteaza siguranta contractuala. Astfel, construim increderea care este baza desfasurarii rapide si fara probleme a proiectelor.

Proiecte de referinta:

BOG’ART

 • Managementul riscurilor pe proiecte si portofoliu de proiecte
 • Implementare management al riscurilor

Enereco SpA Italia si Enereco SpA Romania

 • Achizitionarea si implementarea sistemului informatic Primavera EPPM
 • Servicii de managementul proiectelor pentru proiectele de Pre-FEED Field Redevelopment, Front End Engineering Design, Detailed Design si Procurement

Tower Center, Glass House, City Gate, Ambasada SUA

Siguranta pentru proiectul dumneavoastra

Diferentele mari dintre sectoarele economiei impun folosirea unor metodologii diferite. In sectorul energetic, cuvantul cheie este “Risc”. Orice proiect este o investitie costisitoare, care implica riscuri. Daca nu exista o componenta de control a acestora, proiectul poate deveni o gaura neagra consumatoare de resurse, sau poate tinde sa isi prelungeasca la nesfarsit perioada de implementare.

Infinity Business Solutions asigura aceasta componenta de protectie necesara proiectului si furnizeaza toata gama de servicii de management de proiect si management al riscurilor.

Indiferent daca este vorba de riscuri operationale, de mediu sau de cost – controlul riscului este domeniul nostru de performanta.

Proiecte de referinta:

HONEYWELL

 • Management de proiect & riscuri in proiectul “Constructii-montaj si achizitie echipamente statie compresoare”

Extindem orizonturile

Folosim experienta acumulata in controlul riscurilor, pentru a introduce elemente avansate in managementul proiectelor de infrastructura. In acest domeniu, gestionarea riscurilor aduce finalizarea proiectelor la timp si in limitele bugetare dorite.

Serviciile noastre de management de proiect & riscuri asigura coordonarea logistica si utilizarea resurselor in mod optim. Astfel, este posibila cresterea profitului pe proiect, precum si cresterea numarului de proiecte pe care compania dumneavoastra le poate derula, in siguranta, in acelasi interval de timp.

De asemenea, serviciile Infinity permit, inca din faza de planificare, descoperirea nodurilor decisive ale proiectului si alocarea optima a resurselor in preajma acestora, astfel incat eventualele materializari ale riscurilor, sa fie rezolvate imediat. In acest mod, se pot evita prelungirea peste termen a proiectului si eventualele penalizari.

Proiecte de referinta:

TECHNO ENGINEERING

 • Managementul riscurilor in proiecte de drumuri si poduri – Complex drumuri jud. Bacau

sigle